Морально-етичний параметр концепту «щедрість» у британській, німецькій, українській і російській лінгвокультурах - Мізін, К.І.; Петров, О.О. (Мовознавство, 2014)
Стаття присвячена висвітленню морально-етичного параметра концепту-регулятиву
«Щедрість» у британській, німецькій, українській і російській лінгвокультурах. Вивчення
цього концепту на матеріалі як близькоспоріднених, так і відцаленоспоріднених мов в аспекті
зіставної лінгвокультурології становить наукову новизну пропонованої розвідки. The article deals with elucidating moral-ethical element of the concept-regulatives «Generosity» in British, German, Ukrainian and Russian linguocultures. Analysis of this concept on the material
of both closely related and remote languages in the aspect of contrastive linguoculturology is a
scientific novelty of the suggested research.