Українське зіставне мовознавство: стан і перспективи - Лучик, А.А. (Мовознавство, 2014)
У статті аналізується стан українського зіставного мовознавства та пропонуються практичні
кроки для подальшого розвитку зазначеної галузі мовознавства, що сприятиме вирішенню
низки лінгвістичних завдань. The article analyzes the status of Ukrainian contrastive linguistics and proposes practical
measures for further development of the aforesaid area of linguistics, which will contribute to solving
a series of linguistic problems.