Пам’яткознавчі погляди молодих учених XXI ст. - Дочу, А. (Мовознавство, 2014)
Рецензія на книгу: Пам’яткознавчі погляди молодих учених XXI ст. :
36. наук, статей з пам’яткоохоронної роботи /
Гол. ред. Д. П. Кузнецов. Харків : Курсор, 2014. — Вип. 4. — 140 с., 13 іл.