Євген Степанович Отін (13.04.1932 — 14.01.2015) (Мовознавство, 2015)
На початку 2015 року обірвалося життя відомого українського мовознавця Євгена Степановича Отіна. Не стало людини, ученого, мудрого порадника і наставника. Зі скорботою і щемом у серці усвідомлюємо безповоротну втрату для української науки й освіти цієї багатогранної особистості, одного з найвідоміших науковців нашого часу, прекрасного викладача, доброго товариша.