Морфонологічні та семантичні особливості відображення іє. *gᵘ-her- / gᵘ-hor- «горіти» в дієслівних континуантах псл. *gorěti і *goriti / *garati - Черниш, Т.О. (Мовознавство, 2015)
У статті дається характеристика морфонологічних і семантичних особливостей рефлексації індоєвропейських коренів guher - / guhor - у продовженнях дієслів псл. *gorěti / * geriti / *garati. The author elucidates morphonological and semantic features of the reflexion of the Indo-European root *gᵘ-her- / gᵘ-hor- in the Common Slavonic verbs *gorěti / *goriti / *garati and their continuants in Slavonic languages.