Видатний український мовознавець Юрій Олексійович Жлуктенко (до сторіччя від дня народження) - Биховець, Н.М. (Мовознавство, 2015)
У статті подається виклад основних етапів життя і наукової діяльності доктора філологічних наук, почесного члена Фризької академії наук, професора Юрія Олексійовича Жлуктенка. The article gives an account of the main periods of life and scientific activities of Phylosophy Doctor, Professor, Honorary Member of the Frisian academy of sciences Yuriy Oleksiyovych Zhluktenko.