IV Український з'їзд з електрохімії - Глущак, Г. (Украинский химический журнал, 2005)
26—З0 вересня 2005 року в Алушті відбувся IV Український з’їзд з електрохімії, присвячений 75-й річниці з дня народження видатного вченого, академіка НАН України О.В. Городиського, який впродовж багатьох років очолював наукову раду з проблеми "Електрохімія" НАН України. Організаторами з'їзду виступили Інститут загальної та неорганічної хімії ім. В.І. Вернадського НАН України, наукова рада з проблеми "Електрохімія" НАН України. Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", Харківський національний університет ім. В.Н. Каразіна. Таврійський національний університет ім. В.І. Вернадського.