Флорономени в молдавсько-українських грамотах XІV-XV століть - Тимочко, Б.В. (Мовознавство, 2016)
У статті досліджено назви рослин і пов’язаних з ними понять, що засвідчені в юридичних документах XIV-XV ст. з території Молдавського князівства. Визначено специфіку лексико-семантичних відношень у межах досліджуваної тематичної групи лексики. The article investigates the names of plants and their associated concepts attested in legal documents of the XIV-XV centuries from the territory of the Moldavian Principality. The specificity of lexical-semantic relations in the framework of the research thematic groups of vocabulary.