Епоксидування октену-1 гідропероксидом третбутилу в присутності змішаного молібденборного каталізатора - Никипанчук, М.В.; Пиріг, І.Ю.; Трач, Ю.Б.; Романюк, Г.В. (Украинский химический журнал, 2000)
Проведено дослідження реакції епоксидування октену-1 гідропероксидом третбутилу за наявності молібденнмісних сполук (гексакарбонілу молібдену, ацетилацетонату молібдену, оксиду молібдену (VI)), борвмісних сполук (оксиду бору, борної кислоти, бури) та суміші цих сполук. Встановлено, що в реакційній суміші утворюється сполука, яка включає молібден та бор, активність якої вища, ніж індивідуальних молібденових і борних каталізаторів.