Семантична історія слова: Нотатки на полях книжки - Іваненко, О.В. (Мовознавство, 2016)
У статті конспективно викладено і дано оцінку першого в своєму роді комплексного історико-семасіологічного дослідження латинських дієслів мовлення (та їхню долю в неороманських мовах). Також рецензентом наведено низку семантико-типологічних паралелей до романського матеріалу на підтвердження правильності обраного дослідницею підходу. In the article the first in one’s sort monograph on the historic and semantic studies of the Latin verbs of speech (and its lots in there modem Roman languages) study is reviewed and highly estimated. As the proofs of the monograph author’s studying approach the reviewer cites a raw of the semantic and typologie parallels to the Roman material as well.