Кінетико-спектрофотометричне визначення заліза і ванадію в каталітичній реакції окиснення пірогалолового червоного броматом - Мельникова, Н.В.; Горшков, К.П. (Украинский химический журнал, 2000)
Запропоновано методику кiнетико-спектрофотометричного визначення V (V) i Fe (III) при ix спiльнiй присутності в каталіiтичнiй дії на реакцію окиснення пірогалолового червоного броматом.