Диспропорціонування α-етилакролеїну в присутності н-бутилату магнію - Романюк, Г.В.; Пиріг, І.Ю.; Трач, Ю.Б.; Никипанчук, М.В. (Украинский химический журнал, 2000)
Показано можливicть синтезу β-етилалiл-α-стилакрилату диспропорцiонуванням α-етилакролеїну в присутностi н-бутилату магнiю. Вивчені закономiрностi перебiгу реакцii.