Фотохімічні та спектрально-люмінесцентні властивості азидів флуорану та продуктів їх фотолізу - Новікова, О.О.; Авраменко, Л.Ф.; Григоренко, Т.Ф.; Огульчанський, Т.Ю.; Ящук, В.М.; Сиромятніков, В.Г. (Украинский химический журнал, 2000)
Методами УФ- та IЧ-спектроскопii дослiджено спектральнi та фотохімічні властивостi З,6-дiазидофлуорану, 3-азидо-6-riдроксифлуорану та З-азидо-6-амiнофлуорану в спиртових розчинах та полiмерних плiвках.