Особливості реалізації геортонімів у контексті народно-календарних прислів’їв (граматичний і міфологічний аспекти) - Єрмоленко, С.С. (Мовознавство, 2017)
Статтю присвячено проблематиці взаємодії іманентно-мовних (граматичних) і екстралінгвістичних (пов’язаних із вторинною християнською міфологією) чинників у реалізації геортонімів та агіонімів у контексті народнокалендарних прислів’їв. The article deals with problems of the interplay of language-internal (grammatical)
and extralinguistic (related to the secondary Christian mythology) factors influencing the realization
of heortonyms and agionyms within folk calendar proverbs.