Тюркські мовні контакти і запозичення в литовській мові, або Продовження мовознавчих досліджень А. П. Непокупного - Дочу, А.Р. (Мовознавство, 2017)
У статті окреслено праці А. П. Непокупного, присвячені балто-слов’янським мовним контактам. Зокрема, в руслі продовження його мовознавчих традицій розглянуто тюркські мовні контакти і запозичення в литовській мові. In paper A. P. Nepokupnyi works devoted to Balto-Slavic language contacts are traced, particularly Turkic language contacts and loan words in Lithuanian are considered with reference to A. P. Nepokupnyi’s linguistic traditions.