Хроніка (Мовознавство, 2017)
20-21 квітня 2017 р. в Інституті литовської мови у Вільнюсі відбулася міжнародна наукова конференція «Балтійські й слов’янські мови та діалекти в просторі Центральної Європи», присвячена 85-річчю проф. Анатолія Павловича Непокупного (1932-2006). Під час конференції відбулися три засідання, науковці з п’яти країн: Литви, Латвії, України, Росії та Чехії прочитали 23 доповіді.