Семантична основа моделювання системності концептосфери Нового Завіту - Шевченко, Л.Л. (Мовознавство, 2018)
Статтю присвячено мовним засобам моделювання концептосфери Нового Завіту. Здійснено систематизацію лексичних одиниць, пов’язаних у тексті парадигматичними зв’язками, що формують системність концептуальних полів. The article describes the linguistic means of modelling the sphere of concepts in the New Testament. It systematizes lexical means connected by paradigmatic relations in the text, which form the system of conceptual fields.