Національна пам’ять у філології: спадщина професора Юрія Олексійовича Жлуктенка - Биховець, Н. (Мовознавство, 2018)
Національна пам’ять у філології: спадщина професора Юрія Олексійовича Жлуктенка: Матеріали Всеукраїнської наукової конференції (Львів, 2–3 жовтня 2015 р.). Л. : Дослідно-видавн. центр Наук. т-ва ім. Шевченка, 2017. — 294 с., VI с. іл.