Скляренко В. Г. Дослідження з етимології та історичної лексикології української мови : До 80-річчя від дня народження - Єрмоленко, С.С. (Мовознавство, 2018)
Рецензія на книгу: Скляренко В. Г. Дослідження з етимології та історичної лексикології української мови : До 80-річчя від дня народження. К. : Наук. думка, 2018. — 687 с.
Науковий доробок видатних учених здебільшого є різноплановим за своєю тематикою: такі вчені рідко обмежуються якоюсь однією науковою дисципліною, предметною областю чи проблемою. Ця «різновекторність» наукового пошуку становить характерну ознаку їхнього індивідуального наукового методу, їхньої творчої лабораторії, збагачуючи насамперед їхнє бачення й осмислення досліджуваного ними матеріалу, а відтак і отримані в ході цього дослідження результати.