Висвітлення проблематики теорії лінгвоаксіології на сторінках журналу «Мовознавство»: аспектуальний огляд лінгвістичних студій - Халіман, О.В. (Мовознавство, 2019)
У статті репрезентовано аспектуальний огляд наукових розвідок журналу «Мовознавство», присвячених проблемам лінгвоаксіології. Висвітлено ракурси дослідження категорії оцінки в лінгвістичних студіях на сторінках часопису. An aspectual review of the scientific articles in the journal «Movoznavstvo» on the
problems of linguoaxiology has been represented in the article. Aspects of the study of the
category of estimation in linguistic studios on the pages of the journal are covered.