Б.-І. Антонич та П. Тичина: типологія збігів - Скрипник, І. (Питання літературознавства, 2009)
Розглядається досвід Б.-І. Антонича в зіставленні з поезією П. Тичини (до 30-х рр.). Дослідження моделює специфічні ситуації думки на шляху до поетичної форми. Весь версопростір поетів аналізується у триєдності міф – релігія – філософія. The expesience of B.-I.Antonych is consiolered in collection with poetry of P.Tychyna (till 30-ths). Researching models specific situations of thoughts on the way to the poetry form. All versospace of poets is analysed from tree sights: myth – religion – philosophy.