Віднянський С., Вегеш М. Августин Волошин і Карпатська Україна в історії українського державотворення - Гудзь, В.; Ситник, О. (Український історичний журнал, 2021)
Рецензія на книгу: Віднянський С., Вегеш М. Августин Волошин і Карпатська Україна в історії українського державотворення. – К.: Інститут історії України НАН України, 2021. – 372 с.