Зихович П. Зраджена Волинь, або Як командування АК покинуло поляків на милість УПА - Каліщук, О.; Стрільчук, Л. (Український історичний журнал, 2021)
Рецензія на книгу: Зихович П. Зраджена Волинь, або Як командування АК покинуло
поляків на милість УПА. – Познань: Видавничій дім «Ребіс»,
2019. – 456 с. Zychowicz P. Wołyń zdradzony, czyli jak dowództwo AK
porzuciło Polaków na pastwę UPA. – Poznań:
Dom Wydawniczy Rebis, 2019. – 456 s.