Черкащина: історія краю та його людності - Ластовський, В.; Куштан, Д. (Український історичний журнал, 2021)
Рецензія на книгу: Черкащина: історія краю та його людності /
За ред. В.Масненка, В.Поліщука. – Черкаси:
Вид. Чабаненко А.Ю., 2017. – 698 с.