Кожухаров А. Личните академични документи на българската морска образователна система (1892–1946) - Савченко, В. (Український історичний журнал, 2021)
Рецензія на книгу: Кожухаров А. Личните академични документи
на българската морска образователна система
(1892–1946). – Варна: Висше военноморско
училище им. Н.Вапцарова, 2021. – 204 с.