Каліщук О. Волинь’43: історіографічне пізнання і криве дзеркало пам’яті - Добржанський, О.; Стрільчук, Л. (Український історичний журнал, 2021)
Рецензія на книгу: Каліщук О. Волинь’43: історіографічне пізнання і криве
дзеркало пам’яті. – Л., 2020. – 528 с.