Буренков В. Дніпропетровський клан серед політичних еліт УРСР та СРСР (кінець 1920-х – початок 1990-х рр. - Каміонка, М. (Український історичний журнал, 2021)
Рецензія на книгу: Буренков В. Дніпропетровський клан серед політичних
еліт УРСР та СРСР (кінець 1920-х – початок
1990‑х рр.). – Запоріжжя: Гельветика, 2020. –
290 c.