Korespondencja wojskowa hetmana Janusza Radziwiłła w latach 1646–1655. – Cz.1–2 - Мицик, Ю. (Український історичний журнал, 2021)
Рецензія на книгу: Korespondencja wojskowa
hetmana Janusza Radziwiłła w
latach 1646–1655. – Część 1:
Diariusz kancelaryjny 1649–
1653. – Warszawa: Neriton,
2019. – 890 s.; Część 2: Listy. –
Warszawa: Neriton, 2020. – 301 s. Військова кореспонденція гетьмана
Януша Радзивілла 1646–1655 рр. –
Ч.1: Канцелярійний щоденник
1649–1653 рр. – Варшава: Нерітон,
2019. – 890 с.; Ч.2: Листи. –
Варшава: Нерітон, 2020. – 301 с.