Курилишин К. Часопис "Діло" (Львів, 1880–1939 рр.): матеріали до біобібліографістики: У 10 т. – Т.1–6 - Соляр, І.; Артимишин, П. (Український історичний журнал, 2021)
Рецензія на часопис: Курилишин К.
Часопис «Діло» (Львів, 1880–1939 рр.):
матеріали до біобібліографістики: У 10 т. –
Дрогобич: Коло, 2015–2020. – Т.1–6.