Сумісне окислювальне дегідрування, окислення та окислювальний амоноліз бутену-1 та ізобутилену - Бажан, Л.В.; Жизневський, В.М.; Гуменецький, В.В.; Майкова, С.В. (Украинский химический журнал, 2000)
Досліджено процес сумісного окислення, окислювального амонолізу ізобутилену та окислювального дегідрування бутену-1 на оксидному Mo₁₂SbTeOx каталізаторі, промотованому домішками берилію. Встановлено оптимальний за виходом продуктів (метакролеїн, метакрилонітрил, бутадієн-1,3), склад каталізатора та умови процесу