Таранец С. Старообрядчество в Российской империи (конец XVII – начало XX вв.): традиционная культура и повседневная жизнь старообрядцев. – Т.3. - Сакамото, Г. (Український історичний журнал, 2021)
Рецензія на книгу: Таранец С. Старообрядчество в Российской империи (конец XVII – начало XX вв.): традиционная культура и повседневная жизнь старообрядцев / Под ред. Г.В.Боряка: В 3 т. – Т.3. – К., 2021. – 704 с. Таранець С. Старообрядництво в Російській імперії (кінець XVII – початок XX ст.): традиційна культура та повсякденне життя старообрядців / За ред. Г.В.Боряка: У 3 т. – Т.3. – К., 2021. – 704 с.