Реєнт О. Соціально-економічні та політичні трансформації в Україні (кінець XVIII – перші десятиліття ХХ ст.). – Кн.1–2 - Удод, О. (Український історичний журнал, 2021)
Рецензія на книгу: Реєнт О.
Соціально-економічні та
політичні трансформації
в Україні (кінець XVIII –
перші десятиліття ХХ ст.):
У 2 кн. – К.: Інститут історії України НАН України,
2021. – Кн.1. – 846 с.; Кн.2. – 818 с.