Смирнов А. Між хрестом, свастикою і червоною зіркою: українське православ’я в роки Другої світової війни - Лисенко, О. (Український історичний журнал, 2021)
Рецензія на книгу: Смирнов А.
Між хрестом, свастикою і червоною зіркою:
українське православ’я в роки Другої світової
війни. – Одеса: Гельветика, 2021. – 416 с.