Попова Т. Петр Михайлович Бицилли: портрет в манере "сфумато" - Ясь, О. (Український історичний журнал, 2021)
Рецензія на книгу: Попова Т. Петр Михайлович Бицилли: портрет в манере «сфумато». – Одесса: Бондаренко М.А., 2021. – 560 с. Попова Т. Петро Михайлович Біціллі: портрет у манері «сфумато». – Одеса: Бондаренко М.О., 2021. – 560 с.