Науковий семінар «Прототекст, текст, контекст: до проблеми інтерпретаційних стратегій дослідження української давньої літератури (X—XVIII cт.)» - Сулима, В. (Слово і Час, 2021)
10 і 15 грудня 2020 р. в онлайн-режимі платформи Google meet відбулися 4-й і 5-й наукові семінари за плановою темою «Прототекст, текст, контекст: до проблеми інтерпретаційних стратегій дослідження української давньої літератури».