Літературознавчі рефлексії серед поезії гірських пленерів [«Поезії дивнії чари». Франкознавчі та інші студії] - Гірняк, М. (Слово і Час, 2021)
Рецензія на книгу: «Поезії дивнії чари». Франкознавчі та інші студії / НАН
України, Інститут Івана Франка; [відповід. ред. А. Швець; наук. ред.:
К. Дронь, І. Котик, М. Лапій; передм. А. Швець; редкол.: Є. Нахлік
(гол.) та ін.]. Львів, 2020. 392 с.