Шевченкознавчий вебінар до сторіччя із дня народження Лариси Кодацької - Лебідь-Гребенюк, Є. (Слово і Час, 2021)
Відділ шевченкознавства Інституту літератури ім. Т. Г. Шевченка 19 січня 2021 р. провів науковий вебінар «Шевченкові повісті в європейському літературному контексті»
до 100-річчя від дня народження багатолітньої співробітниці Інституту літератури Лариси Кодацької (1921—1995).