Наші презентації (Слово і Час, 2021)
Слідчо-наглядові справи Тараса Шевченка. Корпус документів (1847—1859). Факсиміле;
Тарас Шевченко. Текст і контекст. Садок вишневий коло хати;
Ковацька О. Експериментальні вітрила української прози 20-х років ХХ століття;
Проблеми поетики творчого доробку Олеся Гончара. Investigative and Supervisory Files on Taras Shevchenko. Corpus of
Documents (1847—1859). Facsimile;
Taras Shevchenko. Text and Context. “Sadok vyshnevyi kolo khaty”;
O. Kovatska. Experimental Sails of Ukrainian Prose of the 1920s;
ISSUES of Oles Honchar’s Poetics.