Логіка життя: пам’яті Євгена Черноіваненка - Малютіна, Н.; Шевченко, Т. (Слово і Час, 2021)
11 січня 2021 р. перестало битися серце відомого українського філолога, теоретика літератури, професора кафедри теорії літератури
та компаративістики Одеського національного університету імені
І. І. Мечникова Євгена Михайловича Черноіваненка.