Із «секретів» художньої прози Івана Франка [Легкий М. Проза Івана Франка: поетика, естетика, рецепція в критиці] - Пилипчук, С. (Слово і Час, 2021)
Рецензія на книгу: Легкий М. Проза Івана Франка: поетика, естетика, рецепція
в критиці / ДУ «Інститут Івана Франка НАН України»; Львівський
національний університет імені Івана Франка. Львів, 2021. 608 с.