«Феномен Емми Андієвської»: всеукраїнський круглий стіл, присвячений 90-річчю письменниці - Василенко, В. (Слово і Час, 2021)
31 березня 2021 р. в Інституті літератури ім. Т. Г. Шевченка відбувся онлайн круглий стіл «Феномен Емми Андієвської», присвячений 90-річчю із дня народження відомої української письменниці, художниці, лауреатки Шевченківської премії, у роботі якого взяли участь науковці Інституту літератури ім. Т. Г. Шевченка (Київ), Донецького національного університету імені Василя Стуса (Вінниця), Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара (Дніпро). Співорганізатори круглого столу — авторка досліджень про творчість Емми Андієвської Л. Тарнашинська (ініціатор) і В. Василенко.