Тетяна Георгіївна Свербілова (Слово і Час, 2021)
Інститут літератури ім. Т. Г. Шевченка з глибоким сумом повідомляє, що 31 травня 2021 р. після важкої хвороби померла докторка філологічних наук, провідна наукова співробітниця відділу компаративістики Інституту літератури ім. Т. Г. Шевченка НАН України Тетяна Георгіївна Свербілова.