Пам’яті Михайла Слабошпицького (Слово і Час, 2021)
30 травня 2021 р. відійшов у вічність видатний український письменник, літературознавець, критик, публіцист, громадський діяч Михайло Федотович Слабошпицький (1946—2021), лауреат Національної премії України ім. Т. Г. Шевченка (2005), інших престижних творчих відзнак.