Науковий вебінар «З історії вивчення Шевченкової творчості» - Лебідь-Гребенюк, Є. (Слово і Час, 2021)
Відділ шевченкознавства 7 вересня 2021 р. провів черговий вебінар. Його темою стала історія вивчення доробку й життя поета.