Літературно-мистецька академія «Країна Франкіана» розширює свої кордони - Зварич, В.; Сабат, П. (Слово і Час, 2021)
105-й річниці від дня смерті Івана Франка була присвячена IX літературно-мистецька академія «Країна Франкіана», яка проходила 25—31 травня ц. р. Вона відкрилася 25 травня в Києві в Музеї видатних діячів української культури, де відбулась науково-практична конференція «Іван Франко у ХХІ ст.: виклики та перспективи». Конференція була організована Київським національним університетом імені Тараса Шевченка, Львівським національним університетом імені Івана Франка, Дрогобицьким державним педагогічним університетом імені Івана Франка, Музеєм видатних діячів української культури та Державним історико-культурним заповідником «Нагуєвичі».