Наші презентації (Слово і Час, 2021)
Від силабіки до верлібру. Шляхи розвитку українського віршування: до 100-річчя від дня народження Галини Сидоренко;

Мрія у хвилі: мала новогрецька проза кінця ХІХ — початку ХХ ст. From the syllabic Poetry to Free Verse. Ways of Development of the Ukrainian
Verse: to the Centenary of Halyna Sydorenko’s Birth; DREAM in the Wave: Greek Short
Prose of the Late 19th — Early 20th Century.