Україністика Леоніда Рудницького в силовому полі трьох мов і культур [Рудницький Л. Трьома мовами для трьох культур (Літературознавчі і культурологічні праці)] - Набитович, І. (Слово і Час, 2022)
Рецензія на книгу: Рудницький Л. Трьома мовами для трьох культур (Літературознавчі
і культурологічні праці) / упорядкування С. Хороба.
Івано-Франківськ: Місто НВ, 2020. 427 с.