VІІІ Текстологічні читання пам’яті Миколи Сиваченка - Б. Ц. (Слово і Час, 2022)
На базі відділу рукописних фондів і текстології Інституту літератури
ім. Т. Г. Шевченка НАН України 22—23 листопада 2021 р. пройшли
чергові текстологічні читання. На початку наукового заходу відбулася
презентація збірника статей М. Сиваченка «Текстологічні сюжети української літературної класики» (Київ: Наукова думка, 2021. 614 с.).