Наші презентації (Слово і Час, 2022)
Кіраль С. Іван Чендей та київські критики: епістолярні діалоги;

Шевченківська енциклопедія: Теорія літератури. Мова;

Івакін Ю. О. Пародії, оповідання, памфлети, фейлетони: повна збірка;

Сиваченко М. Текстологічні сюжети української літературної класики;

Юрій Івакін: бібліографічний покажчик. S. Kiral. Ivan Chendei and Kyiv Critics: Epistolary Dialogues; Shevchenko
Encyclopedia: Theory of Literature. Language; Yu. Ivakin. Parodies, Stories,
Pamphlets, and Feuilletons: a Complete Collection; M. Syvachenko. Textological
Matters of Ukrainian Literary Classics; Yurii Ivakin: Bibliographic Index.