Неможливість залишатися стороннім спостерігачем, або Про працю, перемоги і тривоги [Павличко Дмитро. Спогади. Т. 5; Т. 6] - Мороз, Л. (Слово і Час, 2022)
Рецензія на книгу: Павличко Дмитро. Спогади. Т. 5. К.: Ярославів Вал, 2019. 712 с.;
Т. 6. 2020. 368 с.